Groeten uit…

NIEUW-VOSSEMEER – Mary Lou Valentijn uit Sint Willebrord is al acht jaar vaste gast op camping Mattenburg in Nieuw-Vossemeer, waar zij als het enigszins kan elk weekeinde naartoe komt en momenteel geniet van haar drieweekse zomervakantie.

Dat doet de Willebrordse in het gezelschap van haar vriend Gerard Diender uit het Belgische Oud-Turnhout en niet te vergeten haar dochtertje Phoenix. Ook Iris, een vriendinnetje van Phoenix, is te gast op de camping en vandaag kregen ze met z’n allen bovendien bezoek van de bevriende  familie Geurts uit Sint Willebrord.

Mary Lou heeft een stacaravan op Mattenburg, waar het haar meer dan uitstekend bevalt, zowel vanwege de vele leuke gasten op de camping als de rust. ,,En de kinderen kunnen hier naar hartelust spelen,’’ vertelt ze, terwijl er bij De Praeter lekker wordt genoten van een drankje en een ijsje. Met de hartelijke vakantie groeten vanuit Nieuw-Vossemeer!

De gemeente Steenbergen zet hoog in op recreatie en toerisme.

De kernen Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Welberg en De Heen hebben dan ook meer dan genoeg te bieden voor liefhebbers van water(sport), bos, polders, natuurschoon, musea, fietsen, wandelen en bezienswaardigheden zoals de vele kerken en monumenten.

Rust en ruimte in overvloed, dichtbij huis, wat wil een mens nog meer?

KijkopSteenbergen.nl laat de resterende vakantieweken elke dag met ‘Groeten uit…’  zien hoe hier zoal vakantie wordt gehouden en hoe mooi de gemeente Steenbergen is.

We kijken zelf goed rond, maar uw bijdragen en tips zijn ook van harte welkom!