Groeten uit… Welberg

WELBERG – Vissen, dat doen ze het liefst, de vrienden Dimitri van Nispen (15) en Rabah Benabdallah (14) uit Welberg. Hoewel het steigertje aan de Boomvaart hun favoriete plek in het dorp is, gooien ze hier hun hengels niet zo vaak uit.

,,We zijn wel heel blij met de steiger en er zit ook best veel vis, maar die bijt niet omdat er te veel planten in het water groeien.’’

Dus wijken Dimitri en Rabah voor hun hobby meestal uit naar de watergang bij basisschool de Nieuwe Veste in Steenbergen.

De twee komen de zomervakantie – vissend en wel – prima door en vermaken zich sowieso uitstekend op de Welberg. ,,Waarschijnlijk de rustigste kern van de gemeente Steenbergen, maar juist daarom is het er genieten, ook voor jongeren.’’

Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Welberg en De Heen hebben dan ook meer dan genoeg te bieden voor liefhebbers van water(sport), bos, polders, natuurschoon, musea, fietsen, wandelen en bezienswaardigheden zoals de vele kerken en monumenten. Rust en ruimte in overvloed, dichtbij huis, wat wil een mens nog meer?

KijkopSteenbergen.nl laat de resterende vakantieweken elke dag met ‘Groeten uit…’  zien hoe hier zoal vakantie wordt gehouden en hoe mooi Steenbergen is.

We kijken zelf goed rond, maar uw bijdragen en tips zijn ook van harte welkom!