Groeten uit… Steenbergen

Hartje zomer wordt er in de gemeente Steenbergen naar hartelust gerecreëerd en vakantie gevierd. Door de inwoners van alle kernen zelf en ook steeds meer toeristen vermaken zich in deze contreien opperbest.

Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Welberg en De Heen hebben dan ook meer dan genoeg te bieden voor liefhebbers van water(sport), bos, polders, natuurschoon, musea, fietsen, wandelen en bezienswaardigheden zoals de vele kerken en monumenten. Rust en ruimte in overvloed, dichtbij huis, wat wil een mens nog meer?

KijkopSteenbergen.nl wil de resterende vakantieweken elke dag met ‘Groeten uit…’ laten zien hoe hier zoal vakantie wordt gehouden en hoe mooi Steenbergen is.
We kijken zelf goed rond, maar uw bijdragen en tips zijn ook van harte welkom!

Gistermiddag troffen we in het stadspark van Steenbergen mevrouw Schillemans-Touw (85), die tegenover haar woning aan de Zuidwal lekker in de schaduw was gaan zitten, met een puzzelboekje in de aanslag. ,,Achter het huis is het nu niet vol te houden, maar dit gaat prima zo. En straks komt m’n zoon me nog ophalen om naar de Grevelingen te gaan,’’ klonk het opgewekt.