Groeten uit… Dinteloord

DINTELOORD – Sabina en Rudi Bakkers uit Steenbergen vieren deze zomer, met hun zoontje Tyson van anderhalf, vakantie in ‘rundhausen’. Oftewel: ze blijven lekker in Steenbergen en omgeving.

,,Je hebt hier meer dan genoeg mooie plekjes om naartoe te gaan, toch zeker in zo’n mooie zomer als die we nu hebben,’’ stellen Sabina en Rudi, gezeten op het terras van Brasserie Overstag in de Dinteloordse jachthaven Waterkant, waar het uitermate aangenaam toeven is.

Dat weten Fleur Gabriëls en Iris Mangelaars uit Dinteloord maar al te goed. Fleur werkt in de bediening van Overstag, Iris zowel in de keuken als in de bediening. Dat doen ze beiden heel het jaar door. ,,Dit is absoluut het mooiste én gezelligste plekje van heel Dinteloord,’’ maken de twee graag van gelegenheid gebruik om deze toeristische locatie eens flink te promoten.

De gemeente Steenbergen zet hoog in op recreatie en toerisme.

De kernen Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Welberg en De Heen hebben dan ook meer dan genoeg te bieden voor liefhebbers van water(sport), bos, polders, natuurschoon, musea, fietsen, wandelen en bezienswaardigheden zoals de vele kerken en monumenten.

Rust en ruimte in overvloed, dichtbij huis, wat wil een mens nog meer?

KijkopSteenbergen.nl laat de resterende vakantieweken elke dag met ‘Groeten uit…’  zien hoe hier zoal vakantie wordt gehouden en hoe mooi de gemeente Steenbergen is.

We kijken zelf goed rond, maar uw bijdragen en tips zijn ook van harte welkom!