Groeten uit… De Heen

Het Benedensas wordt door menigeen als de mooiste parel aan de kroon van de gemeente Steenbergen beschouwd. Zeker in deze tijd van het jaar is het er niet alleen prachtig, maar vooral ook goed toeven.

Dat weten ze zelfs in Oud-Vossemeer, zo bleek vanmiddag. Twee moeders uit het dorp net over de grens met Zeeland zijn met hun kroost neergestreken op het grasveld, aan de rand van het water. En dat doen ze wel vaker, vertellen de ‘toeristen’. ,,Tien minuutjes rijden en je hoeft dus echt niet verder van huis om heerlijk te kunnen te genieten,’’ vertellen de moeders desgevraagd. Hun kinderen – Bart en Brechje van Geel en Amber, Nina en Naomi de Gronckel – spelen ondertussen lekker in de koele Vliet. D’r in, d’r uit… Het plezier spettert er van af!

Hartje zomer wordt er in de gemeente Steenbergen naar hartelust gerecreëerd en vakantie gevierd. Door de inwoners van alle kernen zelf en ook steeds meer toeristen vermaken zich in deze contreien opperbest.

Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Welberg en De Heen hebben dan ook meer dan genoeg te bieden voor liefhebbers van water(sport), bos, polders, natuurschoon, musea, fietsen, wandelen en bezienswaardigheden zoals de vele kerken en monumenten. Rust en ruimte in overvloed, dichtbij huis, wat wil een mens nog meer?

KijkopSteenbergen.nl laat de resterende vakantieweken elke dag met ‘Groeten uit…’  zien hoe hier zoal vakantie wordt gehouden en hoe mooi Steenbergen is.

We kijken zelf goed rond, maar uw bijdragen en tips zijn ook van harte welkom!