Gratis e-books en kans op prijs met de vakantiebieb

STEENBERGEN –De vakantie is begonnen, ook bij Bibliotheek Het Markiezaat. Dat betekent aangepaste openingstijden, maar ook speciale acties. Zo kunnen leden en niet-leden maar liefst 60 e-books downloaden via de speciale VakantieBieb-app. Ook kan een vakantiekiekje zomaar een gratis jaarabonnement opleveren.

Wie deze vakantie echt helemaal niets wil doen, doet er goed aan de LuisterBieb-App te installeren op  smartphone of tablet. Iedereen kan gratis genieten van luisterboeken en hoorcolleges voor jong en oud. Biebleden hebben toegang tot nog veel meer titels. Download de app via www.onlinebibliotheek.nl. Daarnaast kunnen biebleden kiezen uit duizenden e-books voor tablet, smartphone én e-reader, ook via www.onlinebibliotheek.nl!

Vakantiekiekje

Wie mee wil doen met de prijsvraag hoeft hiervoor slechts een foto te maken met een boek, de VakantieBieb- of LuisterBieb app of e-book op de reisbestemming of in één van de bibliotheekvestigingen. Zet de foto openbaar op Facebook met #vakantiebieb en tag Bibliotheek Het Markiezaat.

De hoofdprijs is een gratis jaarabonnement op de bieb en een badlaken. De tweede en derde prijswinnaars krijgen ook een badlaken. Inzenden kan tot en met 31 augustus.

Even weg

In de vakantie zijn de medewerkers er even tussenuit van maandag 30 juli t/m dinsdag 21 augustus (de Bibliotheek Steenbergen), t/m vrijdag 17 augustus (Servicepunt Kruisland en Nieuw-Vossemeer) en t/m maandag 20 augustus (de Bibliotheek Dinteloord). Iedereen is welkom in de andere vestigingen van Bibliotheek Het Markiezaat.