Golfvereniging De Heensche viert kroonjaar met ludieke wedstrijd

HEENSCHE MOLEN – Vandaag viert Golfvereniging De Heensche haar tiende verjaardag. Een kroonjaar en dat vraagt om een bijzonder feestje. Vanaf 13.00 uur vanmiddag wordt er daarom een ludieke wedstrijd georganiseerd bij Akkermans Leisure & Golf aan de Heensche Molen. Belangstellenden worden van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

In tien jaar tijd is De Heensche uitgegroeid tot een vereniging met maar liefst 270 leden. De golfvereniging is indertijd opgezet met als doel om op een laagdrempelige wijze en in een ongedwongen sfeer de golfsport te bevorderen. Het sociale aspect staat hoog in het vaandel bij deze vereniging, die gebruik maakt van de 9-holes par 3 baan van familiebedrijf Akkermans.

Actieve vereniging

De Heensche is een actieve vereniging met voor ieder wat wils. Door de week zijn er de dames- en herenochtend. Er zijn competities op de maandagavond en in het weekend.  Golfvereniging De Heensche is ook aangesloten bij de NGF en er zijn teams actief binnen de NGF-competitie. De wedstrijdcommissie organiseert een aantal toernooien voor de leden, verspreid over het jaar. Wie meer wil weten over golfvereniging De Heensche kan terecht op de website: www.deheensche.nl.