Golftoernooi en haringparty Kiwanis voor goede doelen

STEENBERGEN – Kiwanisclub Steenbergen houdt maandag 1 juni haar jaarlijkse golftoernooi bij Akkermans in De Heen, waar zowel ervaren als niet-ervaren golfspelers vanaf 18.00 uur hun slag kunnen slaan op de negen holes-baan. Voor de beginners is er een golfclinic. De deelnamekosten bedragen 50 euro p.p., inclusief heerlijk eten en drinken. De opbrengst komt ten goede aan het Tetanus-project van Unicef.

Anderhalve week later, om precies te zijn op donderdag 11 juni, staat de traditionele haringparty van de Kiwanisclub op het programma. Het hieraan gekoppelde goede doel is de Stichting Kind en Brandwond.

De verse maatjes uit Scheveningen worden geserveerd bij De Wallevis aan de Kade, waar iedereen de lekkernij vanaf 17.00 uur in de keel kan laten glijden. De toegang tot deze  activiteit bedraagt 35 euro p.p.

Kaarten zijn te koop via www.kiwanis.nl/steenbergen, bij De Wallevis, notariskantoor Eskes in Steenbergen en Keurslagerij Littooij in Dinteloord.

Voor nadere informatie over het golftoernooi: Rob Vermeulen, 06-14493534 en wie meer wil weten over de Haring Party kan bellen naar Rob Schuerman, 06-22240189.