Goede doelen wandeltocht Door Dik en Dun

STEENBERGEN – Zaterdag 24 maart organiseert het Roparunteam Door Dik en Dun de jaarlijkse ‘Goede doelen wandeltocht’. De start en finish hiervan zijn ook dit jaar op het sportpark aan de Seringenlaan. Er wordt gestart tussen 8:00 en 12:00 uur.

Wandelliefhebbers kunnen inschrijven voor vier afstanden: 5, 10, 15 en 25 kilometer. Er is geen sprake van bondskorting, het inschrijfgeld bedraagt 4 euro maar dat bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Roparun. De afstanden 5, 10 en 15 kilometer starten tussen 8:00 en 12:00 uur. Deelnemers aan de 25 kilometer kunnen van start tussen 8:00 en 9:30 uur.

De wandeltocht is een van de activiteiten die Door Dik en Dun organiseert om geld bijeen te krijgen voor de ondersteuning van goede doelen van de Roparun. Naast deze tocht is er een verkoop van Paas- en Kerstbonbons, is er een lotenverkoop, zijn er kerstactiviteiten bij Albert Heijn Achterberg en neemt Door Dik en Dun de organisatie van de 10 van Steenbergen voor haar rekening. Ook wordt samen met collega-team Stonemountainrunners de Koningsdag voor de basisscholen in Steenbergen georganiseerd.

Alle opgehaalde gelden komen ten goede aan Stichting Roparun, die ervoor zorgt dat de opbrengsten worden besteed ten behoeve van kankerpatiënten. Zie ook www.roparun.nl en voor informatie over Door Dik en Dun: www.dikendunroparun.nl