Goede belangstelling voor eerste Vorstpop

NIEUW-VOSSEMEER – De kaartverkoop is voorspoedig gegaan. Alle papieren kaartjes zijn uitverkocht, de online kaartverkoop is nog aan de gang en ook aan de zaal kunnen nog toegangskaarten worden gekocht. Morgenavond – vrijdagavond – wordt in een loods van Van Tilburg aan de stoofdijk 9 de eerste editie gehouden van ‘Vorstpop’. Stichting Vospop is de organisator.

“We hebben dit evenement opgezet omdat er rond deze tijd zo weinig gebeurt. En blijkbaar denken onze bezoekers daar ook zo over, want de kaartverkoop gaat uitstekend. We hopen zo’n 500 mensen te verwelkomen”, vertelt Monica van Loenhout. Zij is de penningmeester van de Stichting en vormt samen met voorzitter Toine Henning het bestuur. “Maar we krijgen voor Vorstpop de steun van een enthousiaste groep vrijwilligers. Zonder hen zou dit evenement niet lukken”.

Geheel Nederlandstalig

Vorstpop wordt een Nederlandstalig après Ski-feest. Dat begint om 20:00 uur en zal rond 02:00 uur worden afgesloten. Op het podium zal de Nederlandse formatie Snollebollekes met Rob Kemps, Jurjen Gofers en Maurice Huismans après ski-muziek brengen. Het feestteam – met de zangers Stan en Frank –  en Arjon Oostrom zijn eveneens van de partij. Laatstgenoemde is de vaste après ski-zanger van Skihut Rotterdam. En ook Mathijs Pluijgers en DJ Peer zullen de feestgangers in de stemming houden.