‘‘Glasvezel in Steenbergen en Welberg is dichterbij dan ooit’’

Steenbergen – Pieter van den Hil, eigenaar van telecommunicatiebedrijf Vandenhil.com is er samen met zijn team klaar voor. Vanaf vandaag 25 april, kunnen geïnteresseerde inwoners van Steenbergen en Welberg zich aanmelden voor het glasvezelnetwerk. Aanmelden moet voor 6 juli 2020 en Vandenhil.com is één van de lokale verkopers. Het team heeft speciaal voor de campagne gisteren een foto gemaakt langs de haven, op anderhalve meter van elkaar. Zij staan te popelen om de bewoners en ondernemers van Steenbergen te adviseren bij hun keuze. Als 25% van de inwoners zich aanmeldt gaat het project door.

Waarom glasvezel?
Pieter van den Hil: ”In deze en toekomstige tijden, waarbij het streamen van HD en 4K beelden gemeengoed wordt en waarbij bijna alles in de ‘Cloud’ gebeurt worden hoge snelheden en een grote stabiliteit steeds belangrijker. De telefoon- en televisiekabels die we hier nu voor gebruiken zijn op dit moment vaak nog wel voldoende maar in de toekomst niet meer. Een glasvezelnetwerk is stabieler en er kunnen hogere snelheden mee gehaald worden dan met de huidige technieken. De up- en downloadsnelheid van glasvezel is in tegenstelling tot ADSL of kabel voor beiden even snel. Met glasvezel ben je op het gebied van internet klaar voor de toekomst.”

Onafhankelijk en gratis advies
Het team van Vandenhil.com heeft al jarenlange ervaring met de huidige internetproducten. Pieter van den Hil: ”Door deze ervaring weten we voor iedere klant alle voor- en nadelen te benoemen bij een eventuele overstap. Wij pushen niet, als blijkt dat glasvezel voor u niet voordeliger is dan zeggen we dat eerlijk. Tijdens de campagne in Dinteloord hebben we honderden adviesgesprekken gevoerd en hebben zich ruim 400 consumenten en ondernemers bij ons aangemeld.”

Extra service en Corona-maatregelen
VandenHil.com biedt een keuze uit drie financiële voordelen als u zich bij hen aanmeldt. ”Een actie om de clubkas van uw vereniging te spekken en de gratis opzegservice zijn hier twee voorbeelden van. Op onze website www.glasvezel-steenbergen.nl, let op het streepje, leest u er alles over. Hier kunt u zich aanmelden of een afspraak inplannen voor een adviesgesprek. Tevens houden we u hier op de hoogte van onze manier om ook tijdens deze campagne de verspreiding van Corona tegen te gaan. Het inzetten van videogesprekken is een prachtig voorbeeld van hoe belangrijk stabiel en snel internet voor onze maatschappij is.”