Glasvezel Brabantse Wal heeft al meer dan 60 ambassadeurs

STEENBERGEN – De werkgroep Glasvezel Brabantse Wal heeft inmiddels al meer dan 60 ambassadeurs in de drie Brabantse Wal gemeenten. Deze ambassadeurs zullen zich inspannen om de bewoners van het buitengebied van deze gemeenten te doordringen van het belang van het glasvezelnetwerk. Want minimaal 50 procent van de bewoners moet namelijk gaan deelnemen.

Secretaris Albert Engelen van de werkgroep roept overigens alle belangstellenden die het initiatief omarmen op om zich aan te melden als ambassadeur. “Wij zoeken positief ingestelde mensen om ons te helpen met onderzoeken en waar nodig verbeteren van adresbestanden. Daarnaast om bewoners uit eigen directe omgeving uitleg te geven over het glasvezelinitiatief. En om zo nu en dan wat promotiemateriaal te plaatsen”, aldus Engelen. Hij geeft aan dat dit allemaal niet zo moeilijk is, wat privétijd zal kosten en dat de inspanningen onbetaald zullen zijn. “Maar de inzet is super belangrijk. Overigens leert een ambassadeur ook wat nieuwe mensen uit de omgeving kennen”, dat is dus een bijkomend voordeel.

Er worden speciale informatieavonden voor ambassadeurs gehouden. Er is een avond in Steenbergen op 19 februari, in Woensdrecht op 20 februari en in Bergen op Zoom op 21 februari. Plaats en tijd worden nog nader bekend gemaakt.

Wie zich als ambassadeur wil opgeven kan dit doen door een berichtje te sturen met daarin naam, volledig adres en telefoonnummer. Dit kan naar: info@glasvezelbrabantsewal.nl.