Girlsday? Dan gaan de boys lekker voetballen!

STEENBERGEN – Een Girlsday? Hoe verleidelijk dat ook mag klinken; Ramon Oost, Joey Zempoloeg, Rens Cooijman en Sander Dekkers uit de brugklas 1KA van ’t R@velijn zagen in de techniekdag voor de meisjes op hun school een mooie aanleiding om ook voor de jongens iets speciaals te organiseren.

Binnen een dag zetten zij van de weeromstuit een ‘Boys Day’ op poten en ja wat ga je dan doen? Voetballen natuurlijk! Terwijl ‘de meiden’ zich allerlei technische vaardigheden eigen maakten, togen 61 jongens gistermiddag naar het sportpark aan de Seringenlaan, waar een 7×7-toernooi werd gehouden.

Sportiviteit vierde hoogtij en speciale dank ging uit naar van vv Steenbergen, in het bijzonder de medewerking van Rob Driessen, voor het beschikbaar stellen van mankracht, ballen en doeltjes.

Dit is een bericht in de rubriek Uw KijkopSteenbergen

Ook úw bijdragen hiervoor zijn van harte welkom via redactie@kijkopsteenbergen.nl

Familiefoto’s, (huwelijks)jubilarissen, Abrahams en Sarah’s, mooie kiekjes uit de verschillende kernen van Steenbergen, geboortes, (bijzondere) huisdieren, (sport)activiteiten, feestelijkheden: u kunt het allemaal delen met de vele duizenden bezoekers van deze website!

Vermeld altijd uw volledige naam, woonplaats en verdere contactgegevens.

(De redactie bepaalt uiteindelijk of uw inzending voor publicatie in aanmerking komt).