Ghost Town Run belooft waar spektakel te worden

STEENBERGEN – Zaterdagavond wordt de eerste Ghost Town Run gehouden. De belangstelling voor het evenement is prima, vertelt medeorganisator Martijn Hagens van Sportparkuitje.nl. Het parcours blijft vooralsnog geheim. Wel is het start en eindpunt bekend: beide liggen in de Wouwsestraat. Inschrijven en kaarten bestellen en afrekenen kan online tot vrijdag 16:00 uur. Er is echter een limiet aan het aantal deelnemers, dus hier geldt zolang de voorraad strekt.

Bij de Ghost Town Run zullen 120 vrijwilligers actief zijn. Onder hen 97 Zombies, die er voor zullen zorgen dat de Run heel speciaal zal zijn. Deelnemers lopen over een parcours met een lengte van 5 kilometer. Dit parcours is verdeeld in 3 zones. Elke zone bevat obstakels en opdrachten. Een deelnemer draagt 3 levenslinten bij zich. Het is de bedoeling dat de eindstreep wordt gehaald met minimaal één levenslint. Dat wordt dus een leuke uitdaging.

Al 133 inschrijvingen

Op dit moment – woensdagmiddag 13:00 uur – hebben 133 personen zich voor de Run ingeschreven. “We verwachten overigens dat er nog wel een aantal aanmeldingen bij komen. Aanmelden kan online tot vrijdagmiddag 16:00 uur, waarna de online-inschrijving sluit. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn is het op de dag zelf ook nog mogelijk om aan te melden. Dat kan zaterdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur bij Grand Café De Keuning in de Wouwsestraat. Hier geldt dan eveneens op is op”, legt Martijn Hagens uit. De Keuning is tevens de plaats waar deelnemers zich moeten melden voor ze van start gaan. “De eerste run is om 18:30 uur. Vervolgens start elke 20 minuten een nieuwe groep. De laatste run is om 20:30 uur”.

Belangstellenden krijgen gratis toegang

De weersverwachting voor zaterdag is uitstekend. Dat is ook prettig voor belangstellenden. Zij worden zeker uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, de toegang tot het parcours is gratis.

Kaarten online bestellen

Online kunnen kaarten worden besteld en afgerekend via www.ghosttownrun.nl. Hier is ook alle informatie over het horrorevenement te vinden.

De website ghosttownrun.nl is gebouwd en gesponsord door Vermeulen Steenbergen.