Gezocht: (Reserve-) bezorg(st)ers Steenbergse Courant voor route in Steenbergen

Steenbergse Courant is ter aanvulling van het bezorgersteam op zoek naar (reserve) bezorg(st)ers voor het rondbrengen van de krant op vrijdagen. Bezorgers kunnen zich aanmelden via info@steenbergsecourant.nl of door tijdens kantooruren te bellen naar (0167) 56 59 30.

De bezorgwijken van de krant liggen allemaal in de bebouwde kom, want het zogenaamde buitengebied wordt per post bezorgd. De krantenroutes zijn zo samengesteld dat ze in de regel door een bezorger binnen een goed uur kunnen worden gelopen. Dat is de reden dat veel van de routes worden bezorgd door jonge scholieren. De minimum leeftijdseis is 13 jaar.

Van een bezorger wordt verwacht dat hij of zij de kranten stipt bezorgt. Dat kan op vrijdagen al vanaf negen uur ’s ochtends, maar moet gebeuren voor 19.00 uur. De kranten worden opgehaald bij het kantoor van Steenbergse Courant, aan de Molenweg 44 in Steenbergen (naast de brandweerkazerne en het politiebureau). De meeste bezorgers komen direct na school en zijn zo keurig op tijd klaar met hun route. Het bezorgen van kranten zorgt niet alleen voor een leuk zakcentje, maar is ook goed voor het verantwoordelijkheidsgevoel en de vorming van de jongeren. Dat is de reden dat veel ouders hun kinderen motiveren om kranten te gaan bezorgen. Voor jonge bezorgers is het tijdstip van bezorging overigens ideaal en ook veilig.

Ben jij die serieuze krantenbezorg(st)er?

Meld je dan direct aan via info@steenbergsecourant.nl of bel tijdens kantoortijden naar (0167) 56 59 30.