Gezelligheid, plezier en spanning tijdens Dorpsquiz Nieuw-Vossemeer

NIEUW-VOSSEMEER – Over belangstelling en enthousiasme bij de deelnemers hebben de organisatoren van de Dorpsquiz nooit te klagen. Zo ook dit jaar weer, gisteravond was er volop plezier, gezelligheid, maar zeker ook spanning tijdens de inmiddels befaamde quiz die in De Vossenburcht werd gehouden. Het team van basisschool Merijntje ging uiteindelijk met de eer strijken.

De zestig meerkeuze vragen en de vier doe-opdrachten bepaalden de winnaar. Het was wethouder Cor van Geel – als voorzitter ook van organisator Heemkundekring Ambachts Heerlijkheid – die het team van Merijntje de Marjoor Burke beker kon overhandigen. Met de winst van dit team werd de winnaar van de vier vorige edities van de dorpsquiz van de troon gestoten. Het team van A.M. de Jongpark moest dit jaar genoegen nemen met de derde plaats.

Einduitslag

De uitslag van deze speciale quiz was als volgt: 1. Team Merijntje (74); 2. Familie Van Gaans (72); 3. A.M. de Jongpark (62); 4. ’t Laatste Moment (61); 5. vv NVS (59); 6. De Dammekes (58); 7. Familie Plasmans (56); 8. Familie Geers (56); 9. Semper Crescendo (55); 10. Jeugd van Tegenwoordig (55) en 11. Eendracht Boys (50).

Foto’s: Niek Perdaems ©2018