Getuige gezocht van diefstal uit café d’n Overkant

STEENBERGEN – Afgelopen zaterdagmiddag, rond de klok van 14:00 uur was een bezoeker van café d'n Overkant zo attent om de bar dame te vragen of er toch niet iets ontvreemd was. De bezoeker – een man met twee kinderen – zag namelijk dat een persoon zich vanuit het café opvallend snel uit de voeten maakte. Hij kreeg als antwoord dat alles in orde was en er niets werd vermist.

Dat blijkt achteraf een verkeerd antwoord te zijn geweest. Er blijkt namelijk een groen etui te zijn ontvreemd, waarin de kasopbrengst van € 1400 aan papiergeld zat opgeborgen. “Er was sprake van een misverstand, omdat de betreffende medewerkster er vanuit ging dat ik dat etui reeds bij me had”, vertelt Rob Lapien van d'n Overkant.

Hulp gevraagd

"Mijn vraag is nu – of de getuige, die dus zelf niets met de diefstal te maken had, maar wel de dief heeft zien vertrekken – zich alsnog bij mij zou willen melden. Dit kan via 06 15 531 634 of via mijn mailadres: rlapien@hetnet.nl. Ik zou heel blij zijn wanneer deze getuige contact met mij opneemt”, aldus de cafébaas.

Ook worden lezers van KijkopSteenbergen.nl gevraagd om dit bericht te delen met plaatsgenoten en bekenden.