Geslaagde Koekenbakkersmiddag bij AH Achterberg

STEENBERGEN – Ruim dertig kinderen zaten afgelopen woensdag helemaal gebakken bij Albert Heijn Achterberg, waar zij als echte koekenbakkers aan de slag mochten met de uitsteekvormpjes die klanten van de supermarkt nog tot en met 28 oktober ontvangen bij hun boodschappen.

Twee gratis letter- of cijfervormpjes krijg je bij besteding van elke 15 euro, maar let wel: op is op. Dat ze letterlijk en figuurlijk uitstekend zijn, staat buiten kijf, zo lieten alle koekenbakkers zien. Met hulp van de meesterbakkers Corina en Laura, medewerksters van Albert Heijn Achterberg, werd eerst het deeg fanatiek gekneed en gerold. Vervolgens konden de deelnemende kinderen naar hartenlust hun favoriete cijfers en letters uitsteken, waarna de koekjes in de oven ‘verdwenen’. Tot besluit mochten de kids hun baksels ook nog feestelijk versieren, om ze later thuis lekker op te peuzelen natuurlijk. Als bewijs van hun deelname én een geslaagde middag ontvingen de koekenbakkers bovendien een heus diploma. Zo let Albert Heijn dus nog altijd op de kleintjes.

Superclubactie

Ondertussen draait ook de Albert Heijn Achterberg Superclubactie nog altijd op volle toeren. Tot grote tevredenheid van ondernemer Martin Achterberg zijn er de voorbije weken al meer dan 800 bestellingen geplaatst. Het zegels sparen voor gratis sportartikelen- en kleding van veertien verenigingen uit heel onze gemeente duurt nog tot en met 4 november. Martin Achterberg adviseert iedereen wel om te bestellen zodra men een volle spaarkaart heeft en wijst op de wekelijkse actieproducten in zijn winkel, waarbij je extra zegels krijgt. De uitlevering van alle artikelen vindt plaats in het weekend van 1 en 2 december. Hierover volgt tegen die tijd nadere informatie.

Foto: Een aantal koekenbakkers in actie bij Albert Heijn Achterberg.