Geslaagd jubileumweekeinde SC Kruisland

KRUISLAND – Op sportpark ’t Hoogje is afgelopen weekend op uitgebreide wijze het 60-jarig bestaan van SC Kruisland gevierd.

De feestelijkheden begonnen zaterdag met voetbalclinics en wedstrijdjes voor de jeugd, onder leiding van Soccer Upgrade. Eind van de middag was er een jubileumreceptie, die onder anderen werd bezocht door vertegenwoordigers van de KNVB en clubs uit de regio, en in oud-Kruislander Kees Hagens een goede gastspreker kende.

’s Avonds beleefden de leden van de jarige voetbalvereniging een meer dan gezellige feestavond, waarna het zondag de beurt was aan de senioren en de B-junioren om het jubileum ook op sportieve wijze te vieren. Dat deden zij met voetvolley en het vermakelijke bubble-voetbal.

De dames van SC Kruisland wonnen het voetvolleybaltoernooi, de B2 toonde zich het behendigst bij het bubble-voetbal. Ook werd er nog een wedstrijd gespeeld tussen de huidige damesselectie en oud-speelsters van de club, die na penalty’s aan het langste eind trokken. Tot besluit genoten de deelnemers van een gezamenlijke barbecue.

Foto’s Rob Rijshouwer