Geplande stadswandeling Herauten afgelast

STEENBERGEN – Ad van Sittert meldt namens de werkgroep Stadsherauten Steenbergen dat de geplande stadswandeling die gepland stond voor morgen zaterdag 29 mei geen doorgang kan vinden. De versoepelingen van de coronamaatregelen zijn nog niet zo groot dat een dergelijke wandeling met een groep belangstellenden is toegestaan.

Dat vinden de Stadsherauten heel jammer, want hun animo om geïnteresseerden in de historie van Steenbergen rond te leiden is groot. Vanuit de afdeling veiligheid van de gemeente Steenbergen is nu echter aangegeven dat er voorlopig maximaal twee personen aan een buitenactiviteit mogen deelnemen.
De hoop van de Stadsherauten is nu gevestigd op zaterdag 25 juni wanneer de eerstvolgende wandeling gepland staat. Hopelijk kan die wel doorgang vinden. Aanmelden hiervoor kan via een mailbericht naar stadsherauten2019@gmail.com. De geplande stadswandeling vertrekt om 13:00 uur vanaf de VVV-post in de Gummaruskerk. De duur van de wandeling is circa twee uur en de kosten bedragen 2,50 euro per persoon.