Genootschap voor de Meermin: 2 leden stellen zich voor

Ik ben Gijsbert Bos (links op de foto), 44 jaar. Ik werk als veiligheidsmanager bij een aannemer in de water- en staalbouw. Ik woon net in Wouw, zo’n 150 meter voorbij de gemeentegrens. Maar ik ben geheel gericht op het mooie dorp Kruisland. Ik heb er jaren gewoond, mijn kinderen gaan er naar school en ik ben voorzitter van SC Kruisland.
Daarnaast ben ik actief binnen een van de werkgroepen en de stuurgroep van het Sportakkoord Gemeente Steenbergen. En om een resterend deel van mijn vrije tijd te vullen, zet ik mij nu ook graag in bij de organisatie van het jubileumjaar 2022. Laten we er met z’n allen een mooi feestjaar van maken!

Ik ben Jeroen van Loon (rechts op de foto), 53 jaar jong en geboren en getogen in Kruisland. Sinds 1990 woon ik in Steenbergen. In het dagelijkse leven ben ik belastingadviseur en geef ik samen met twee collega’s leiding aan Confida accountants- en belastingadviseurs te Bergen op Zoom.
In mijn vrije tijd kun je mij hardlopend of fietsend op de racefiets of mountainbike tegenkomen. Daarnaast hou ik van het Bourgondische leven en gaan we regelmatig op reis naar het binnen- en buitenland.