Genootschap van de Meermin

In 2022 vieren we het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen. Ook bestaat de gemeente dan 25 jaar in de huidige vorm. We gaan deze bijzondere mijlpaal met en voor alle inwoners vieren. Als Genootschap van de Meermin, ca. 40 ambassadeurs uit alle kernen, geledingen en leeftijdsgroepen, nemen wij hierin het voortouw. Wij initiëren, coördineren en organiseren het programma in 2022, graag samen met jou! Wil je een activiteit bij ons aanmelden en/of een idee met ons delen? Neem dan contact op via 2022@gemeente-steenbergen.nl.

Wie zijn wij? We stellen ons graag aan je voor. (En dat doen ook onze andere leden van het genootschap later)

Ik ben Angelo van den Berg, 45 jaar jong en geboren en getogen in Steenbergen. Ik ben getrouwd met Saskia en vader van Bas (18) en Roel (11).
In het dagelijks leven ben ik afdelingsmanager binnen de gemeente Rucphen en ben freelance nog actief als docent Bestuursrecht voor diverse opleidingsinstituten.

Sommigen van jullie zullen mij kennen als presentator van de burrieburrel, het verkiezingsdebat of chapeau en ook op andere fronten ben ik binnen Steenbergen (of daarbuiten!) actief.

Ik mag de voorzittershamer hanteren van het Genootschap van de Meermin. Een ontzettend leuke kans om samen met veel betrokken stads- en gemeentegenoten een bijdrage te mogen leveren aan het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen en het 25-jarig bestaan van onze gemeente. 

Ik ben Rob Rijshouwer, 59 jaar, geboren en getogen in Den Haag en via Roosendaal woon ik inmiddels alweer 19 jaar in het mooie en gezellige Kruisland.

Naast mijn werk in de Zorg ICT, ben ik actief (geweest) bij de voetbalvereniging sc Kruisland en het Oranje Feest comité Kruisland. Ik ben hiernaast cameraman voor de SLOS TV en sinds kort ook actief bij VVD Steenbergen als campagneleider en in de PR & Communicatie.

 Ik heb er zin in om bij te dragen aan het Jubileumjaar 2022.

Beelden bij dit artikel