Genieten geblazen bij Ontspanningsmiddag Herwonnen Levenskracht

WELBERG – Genieten met een grote G, dat was het afgelopen zaterdag voor de vijftig gasten van Herwonnen Levenskracht Steenbergen, die in het Welbergse gemeenschapshuis De Vaert werden getrakteerd op een ontspanningsmiddag.

Het begon al meteen goed, want bij ontvangst kregen de bezoekers koffie of thee met een lekker stuk gebak voorgeschoteld. Vervolgens ging het uitgebreide programma van start, met als thema ‘TV Van Toen’. Eerst konden de gasten hun geluk beproeven bij een bingo, die werd gespeeld aan de hand van beelden uit oude televisieprogramma’s. Ook bij de kwis die hierna plaatsvond draaide alles om fragmenten die in vroeger jaren op tv te zien waren.

Playbackshow

Na de pauze, met een hapje en een drankje, zetten vrijwilligers van Herwonnen Levenskracht Steenbergen hun beste beentje voor bij een playbackshow, die ook weer in het teken stond van ‘TV Van Toen’. De genodigden genoten er zichtbaar van en zongen naar hartenlust mee.

Hubkes

Aan het einde van een meer dan geslaagde middag mochten zij ook nog eens aanschuiven voor een heerlijk broodbuffet, compleet met hubkes, want het was zaterdag per slot van rekening Hubkesdag. Tot besluit vond de trekking van de loterij plaats en vertrokken de gasten, na een afscheidswoordje, pas rond de klok van zeven uur helemaal voldaan naar huis.