Gemeenteraad bezoekt Nieuw-Vossemeer, De Heen en Dinteloord

NIEUW-VOSSEMEER / DE HEEN / DINTELOORD – De gemeenteraad van Steenbergen legt zaterdag 23 september een tweede kernbezoek af. Dit keer worden de kernen Nieuw-Vossemeer, De Heen en Dinteloord bezocht.

Met de kernbezoeken willen de raadsleden in gesprek gaan met de dorpsraden en zich laten infomeren over kansen, knelpunten en wat beter kan in hun kern. Door deze gesprekken op locatie te organiseren krijgen de raadsleden direct te horen en te zien wat kansen of knelpunten zijn en wat er beter kan.

Het kernbezoek begint om 9.30 uur bij basisschool Merijntje in Nieuw-Vossemeer (Kloosterstraat 4). Het bezoek aan De Heen begint om 11.45 in de voormalige katholieke kerk aan de dorpsweg 134. Om 13.30 wordt de gemeenteraad in het dorpshuis van Dinteloord verwacht en staat er onder andere een bezoek aan de Kunst- en Crearoute op het programma. Het totale programma duurt tot 15.00 uur.

Foto: Zaterdag 9 september bracht de gemeenteraad een kernbezoek aan onder meer Welberg. Hier werd goed van gedachte gewisseld met de dorpsraad.