Gemeente roept inwoners op om mee te praten over openingstijden milieustraat

STEENBERGEN – De uitbreiding van de milieustraat is in voorbereiding en wethouder Wilma Baartmans vraagt inwoners om hun wensen kenbaar te maken met betrekking tot de openingstijden van de milieustraat. Ze mogen tijdstippen aangeven op maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 19:00 uur.

Dit kan via een enquête die kan worden ingevuld op bit.ly/milieustraatstb. Op deze website kunnen inwoners van de gemeente Steenbergen tot en met woensdag 31 maart aangeven of ze tevreden zijn met de huidige openingstijden, of ze willen dat de milieustraat vaker open gaat en op welke dagen en tijden. Ook kunnen openingstijden eventueel verschillen per seizoen. Een voorbeeld is voor het aanleveren van snoeiafval, die behoefte is groter in de herfst dan in hartje winter.


Goed beeld vormen

Wethouder Baartmans hoopt op goede respons van de inwoners: “hoop dat zo veel mogelijk inwoners hun mening laten horen. De milieustraat is er voor alle inwoners uit de gemeente Steenbergen dus het is belangrijk dat de openingstijden aansluiten bij de wensen. Wanneer we veel reacties krijgen, krijgen we hier een goed beeld van.”

Ideeën in april bekeken

Alle ideeën van inwoners die zijn ingevuld op de website worden in april bekeken. Daarna wordt gekeken welke ideeën (financieel) haalbaar zijn en wat de uiteindelijke openingstijden worden. Wanneer er andere openingstijden komen, laat de gemeente Steenbergen dit weten.