‘Gemak dient de mens bij BENU Apotheek Steenbergen’

Steenbergen – Naast het bezoeken van de apotheek, de bezorgservice en het afhaalpunt bij Jumbo Steenbergen kunnen inwoners die medicijnen nodig hebben nu ieder uur van de dag terecht bij de afhaalautomaat aan de Lindenburghlaan van BENU Apotheek Steenbergen. De apotheek hoopt zo iedere klant op zijn of haar gewenste manier te kunnen helpen.

‘In de huidige wereld willen klanten 24/7 bediend worden. Om aan deze wens te kunnen voldoen hebben wij besloten een afhaalautomaat te plaatsen in Steenbergen’, geeft apotheker Carlijn Wilton-Versnel aan. Aan de buitenzijde van Villa Bakx aan de Lindenburghlaan, naast Praktijk Memo, kan een klant zijn of haar medicijnen afhalen. ‘Er is onder andere voor deze centrale locatie gekozen omdat er voldoende parkeergelegenheid in de buurt is.

Even aangeven

‘Mocht een klant van de automaat gebruik willen maken dan is het belangrijk dat de basisgegevens en het e-mailadres bij ons bekend zijn’, vertelt Carlijn Wilton-Versnel. ‘Daarnaast moet de klant online of via de apotheek aangeven dat hij of zij gebruik wil maken van bezorging via de automaat. Zodra er medicatie wordt aangevraagd zullen wij indien van toepassing telefonisch contact opnemen om af te stemmen waar de medicatie moet komen te liggen. Zodra deze klaarligt ontvangt men een e-mail of SMS met een code. Met deze code kan de medicatie bij de automaat worden uitgeleverd.’