Geen Karnevalsmis maar wel een optreden van het B&M koor via SLOS

STEENBERGEN – Voorzitter Lilian Bogaert laat weten dat er dit jaar door de coronaregels geen Karnevalsmis in de Gummaruskerk zal zijn. Toch wil het Bietboere- & Meerminnenkoor (B&M) uit Strienestad de karnavalsliefhebbers een hart onder de riem steken. Vandaar een optreden via de SLOS op zaterdag 13 februari. ’s Middags is er die dag een karnavalsprogramma waarin de stichtingen uit de kernen voor een plezierige carnavalssfeer zullen zorgen.

““Een Karnvevalsmis werd een utopie en daarom hebben wij een lied gemaakt, waarin wij de tijdgeest, de emotie en de hoop willen uitdragen naar heel de Gemeente Steenbergen en daarbuiten. Geïnspireerd door de Italianen in hun strenge eerste lockdown, waarbij zij elkaar vanaf hun balkons moed inzongen, gooien wij de ““Raome n’ópe en zwaoie naor mekaor”“, aldus Lilian Bogaert.

Herhaling Karnevalsmis 2020

Zondag 14 februari zendt SLOS de zo succesvolle karnevalsmis van 2020 uit. ““Met devoosie (devotie) en vol emoosie (emotie) wist het B&M koor i.s.m. de Zondagmorrege Blaozers de dweilers en vele andere belangstellenden te beroeren met hun eigen gearrangeerde liedjes voorzien van eigen geschreven teksten op het motto van de leut”“ licht Lilian Bogaert toe.

Foto: Net iets meer dan een jaar geleden oefende het B&M koor onder leiding van dirigent Steph Oerlemans hard in gemeenschapshuis De Vaert voor de dan komende karnevalsmis.

In de ledeneditie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 5 februari staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie.
Word nu lid en ontvang deze editie alsnog!Beelden bij dit artikel