Gastvrouwen en -heren gezocht voor Canadese soldaten

REGIO – Stichting Bevrijding Brabantse Wal is naarstig op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor de 90 Canadese soldaten die van 21 tot en met 31 oktober in Bergen op Zoom logeren. Een groot deel van hen verblijft in een van de sportzalen van RSG ’t Rijks aan de Rijtuigweg.

Van de vrijwilligers wordt een flexibele inzet verwacht. In genoemde periode zijn de soldaten op wisselende tijden aanwezig. Bij hun aankomst, verblijf en vertrek is de inzet van de gastvrouwen en -heren noodzakelijk. Wie belangstelling heeft voor deze vrijwillige inzet wordt gevraagd om een mailberichtje te sturen naar p.versijp@bergenopzoom.nl. Er wordt vervolgens contact met de inzenders gezocht.

Overigens meldt Hans Stumpel van de Stichting Bevrijding Brabantse Wal dat er nog VIP plaatsen beschikbaar zijn op de tribune die bij de Gevangenpoort staat tijdens het defilé dat op zaterdag 26 oktober wordt gehouden. Alle passerende deelnemers worden aangekondigd door een ervaren speaker. Een ticket voor de tribune kost tien euro. Reserveren is mogelijk via de VVV-Cultuurbalie aan de Steenbergsestraat.