Gaston’ onthult motto Zomercarnaval Raldal bij D’n Dweilberg

WELBERG – Er stond de leden van dweilband D’n Dweilberg uit Welberg een grote verrassing te wachten tijdens de wekelijkse repetitieavond bij partycentrum ‘De Duiventoren’. Van tevoren was aangekondigd dat die avond het nieuwe motto voor het Zomercarnaval op de Raldal bekendgemaakt zou worden. De verrassing was echter groot toen Gaston binnenstapte en hen met bijpassende cheque het motto ‘Ier is t’ie gevalle! overhandigde.

Op zaterdag 16 juli zal er dus een gouden gloed hangen boven het feestterrein in het centrum van Welberg.

Bekijk de video:

De oplettende kijker zal al snel in de gaten hebben dat het niet Gaston Starreveld is die de muzikanten verrast, maar diens lookalike, overtuigend weggezet door Martin den Broeder die in Steenbergen de nodige bekendheid geniet als Mussenkoning.

Het is de zesde keer dat D’n Dweilberg het Zomercarnaval op de Raldal organiseert; een evenement dat jaarlijks nog steeds aan populariteit wint. Niet in de laatste plaats door de moeite die de band zich getroost om het feestterrein zoveel mogelijk in het thema in te richten. “Dat begint al voordat onze bezoekers daadwerkelijk binnen zijn en gaat de hele avond door met kleine verrassingen. Dat vinden we nu eenmaal leuk,” aldus een woordvoerder van de band.

De line-up van de avond is nog niet bekend, maar de organisatie hoopt dat er weer veel bandjes uit Steenbergen en omstreken meedoen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Show Time Entertainment uit Steenbergen.

Het Zomercarnaval op de Raldal begint op zaterdag 16 juli om 20.30 uur; de toegang is gratis.