Fysio Piessens neemt Havermans Paramedisch Centrum over

STEENBERGEN – Fysio Piessens  uit Halsteren neemt per 1 mei Havermans Paramedisch Centrum over dat is gevestigd aan de Kromme Elleboog 19. De praktijk gaat verder onder de naam Paramedisch Centrum Piessens . Deze overname brengt voor patiënten, en verwijzers  , behalve een andere naam, geen merkbare veranderingen met zich mee. Inwoners blijven in Steenbergen terecht kunnen voor de vertrouwde dienstverlening.  De overname biedt wel de mogelijkheid om op beide locaties, Steenbergen en Halsteren  het zorgaanbod te kunnen uitbreiden.

 “We hebben elkaar als praktijk echt gevonden”, zegt Jack Havermans. “Beide praktijken streven op een zelfde wijze naar kwalitatief goede zorg waarbij hulp bieden bij actief herstel en preventie van klachten centraal staat.” Pieter Piessens denkt daar hetzelfde over en vult aan: “Ook qua cultuur en sfeer passen we prima bij elkaar en gaan we elkaar zeker aanvullen en versterken. Wij zijn enthousiast met de kans die Jack Havermans ons biedt. De afgelopen 36 jaar heeft hij een prachtige praktijk opgebouwd en nu kunnen wij de dienstverlening nog verder optimaliseren. Zo kan men binnenkort bijvoorbeeld terecht voor handtherapie en kaakfysiotherapie in Steenbergen en voor echografie in Halsteren.
Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met onze nieuwe collega’s, met de verwijzers en uiteraard met onze patiënten. Een kijkje op onze websites biedt informatie over alle specialisaties: www.fysiopiessens.nl en ww.havermansparamedischcentrum.nl”.