Frozen Elsa zorgt voor blije gezichten bij IJsfestijn

STEENBERGEN – De tent van de ijsbaan aan de Westdam was woensdagmiddag gevuld met kleine meisjes in prinsessenjurken. Ademloos keken ze naar het optreden van Elsa uit de populaire Disneyfilm Frozen. De ijsprinses was gehuld in een prachtige blauwe winterjurk met diamanten en ook haar lange witte haar ontbrak niet. De organisatie van het IJsfestijn had laten weten dat alle kinderen welkom waren om met haar op de foto te gaan. En dus liep de rij bijna tot de uitgang.

Er zijn heel wat meisjes, en ook wat jongens, die de film Frozen bijna uit hun hoofd kennen, dus de kans om Elsa in levende lijve te ontmoeten zorgde voor behoorlijke drukte. Gelukkig nam de ijsprinses uitgebreid de tijd voor elk kind. Ze beloofde zelfs niet weg te gaan voordat iedereen op de foto was geweest. Ook de 8-jarige Lisa Jacobs loopt met een stralend gezicht rond. “Ze zei tegen me dat ik heel goed had meegezongen met alle liedjes. Ik ben heel erg fan van haar, nog fanner dan van Sinterklaas”, zo vertelt ze. Met haar vriendinnetjes komt ze tot de conclusie dat ze toch vooral jaloers zijn op haar jurk.

Tenslotte is er nog tijd voor een groepsfoto met alle kinderen met de ijsbaan op de achtergrond. Dan is het tijd voor Elsa om weer terug te gaan naar haar eigen ijspaleis, en konden de kinderen nog heerlijk hun rondjes schaatsen op het ijs.

Zaterdagavond: Apres ski-feestje

Zaterdagavond komen naast de schaatsers ook de liefhebbers van Apres Ski-feestjes aan hun trekken. Er kan tot 22:30 uur worden geschaatst en vanaf 20:00 uur zorgt dj Chris Antonissen voor muzikaal plezier. Vanzelfsprekend kan er dan ook een gezellig glaasje worden gedronken.

Foto's: Elsa uit de populaire film Frozen was woensdagmiddag bij het IJsfestijn aanwezig om te zingen en met de kinderen op de foto te gaan. (Foto’s: Thomas Wezenbeek en Nicole van de Donk)

Beelden bij dit artikel