Franseweg na dit weekend weer open

STEENBERGEN – Dit weekend krijg de Franseweg tot en met de kruising met de Molenweg in Steenbergen een nieuwe asfaltlaag en belijning. De weg is dan afgesloten voor alle verkeer, voor omwonenden worden er aparte voorzieningen getroffen. Het weer kan overigens nog wel roet in het werk gooien aangezien de werkzaamheden weergevoelig zijn en de voorspellingen voor zaterdag niet bepaald hoopgevend zijn. Als dat het geval is, worden de werkzaamheden verplaatst.

Mocht de planning echter niet letterlijk en figuurlijk in het water vallen, dan gaan in de nacht van zondag op maandag de Franseweg en de kruising met de Molenweg weer open. Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden in de Burgemeester van Loonstraat al in volle gang. Het verkeer wordt om die reden omgeleid. Afgelopen week werd de asfaltlaag verwijderd en diverse voorbereidende werkzaamheden getroffen.

Het leed zou op 28 augustus helemaal geleden moeten zijn met de heropening van de burgemeester van Loonstraat. In de week daaraan voorafgaand is het busstation bij de Lidl afgesloten voor alle verkeer. Er wordt dan een halte aan de Molenweg gebruikt.

Foto: Dasja Abresch©Steenbergse Courant