Fotowedstrijd rond Lepelstraatse Antoniuskerk

REGIO – Stichting vrienden van Antonius roept amateurfotografen uit Lepelstraat en omstreken op om deel te nemen aan een fotowedstrijd waarin de kerk van Lepelstraat centraal staat. De foto’s worden gebruikt voor een kalender.

De bedoeling van deze kalender is om de kerk van H. Antonius van Padua van Lepelstraat figuurlijk in het daglicht te houden. De stichting is opgericht om de kerk zolang mogelijk te voorzien van onderhoud en behoud.

Inzendingen

Deelnemende fotografen wordt gevraagd om hun creativiteit de vrije loop te laten. Foto’s worden met naam geplaatst op de kalender. De opbrengst wordt besteed aan het onderhoud van de kerk.

Inzendingen moeten uiterlijk 10 augustus, 23.59 uur binnen zijn op het emailadres van stichting vrienden van Antonius: Vriendenvanantonius@hotmail.com. De foto’s mogen in zwartwit of kleur zijn en moeten in jpg-bestand worden ingestuurd. De inzender dient zelf de maker van de foto te zijn, of met uitdrukkelijke toestemming van de maker. Er zijn voor de inzenders prijzen te winnen.

Tijdens de open monumentendag op zondag 10 September om 15:00 uur worden de winnende foto’s bekendgemaakt & tentoongesteld in de kerk.

Foto: Ad Schouteren