‘Fotoshoot’ tijdens Kick-Off dag vv Steenbergen

STEENBERGEN – Tijdens een zonovergoten Kick-Off dag zijn afgelopen zondag meer dan 400 leden van V.V.”Steenbergen” op de gevoelige plaat vastgelegd voor de Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie. Klanten van de grootgrutter kunnen vanaf 21 oktober plaatjes gaan sparen van de voetbalverenigingen van Steenbergen en Welberg.

De teams en ouders leerden elkaar na de fotosessie beter kennen tijdens diverse spelletjes en een wedstrijd tussen de ouders en kinderen. Verschillende teams gingen vervolgens op de foto en de pupillen van de week werden ondervraagd naar hun favoriete speler en club. De oudere jeugd ging aan de slag tijdens een onderling voetvolleytoernooi.

Later op de middag speelde het 2de senioren elftal van Steenbergen tegen SC Feyenoord zondag2. Beide teams werden naar het veld begeleid door de pupillen van de blauwwitten. Naast dat dit een mooie groepsfoto opleverde werden de punten verdeeld.

De kick-offdag werd mogelijk gemaakt door naamgever Bruijns Glas en Schilderwerken, maar ook door Tuinbouwbedrijf 4Evergreen en Albert Heijn Achterberg, die zorgde voor de nodige consumpties voor de jeugdteams.

Foto’s: Mark Koenraadt ©2017