Fotoclub Steenbergen en Brabantse Wal exposeren gezamenlijk in gemeentehuis

STEENBERGEN – Zaterdag 2 en zondag 3 oktober verzorgen Fotoclub Steenbergen en Fotoclub De Brabantse Wal in het gemeentehuis een gezamenlijke expositie. Van de in totaal 30 leden wordt een honderd tal foto’s tentoongesteld. De expositie is gratis te bezoeken. Normaal hebben Fotoclub Steenbergen en Fotoclub de Brabantse Wal een goed bezochte expositie in het voorjaar rond Pasen. Twee keer konden deze exposities niet doorgaan wegens de beperkende maatregelen rond Corona.

“Vandaar dat de clubs de koppen bij elkaar hebben gestoken en werd besloten om een bijzondere expositie te realiseren op een bijzondere plaats”, zo laten de organisatoren weten.
In tegenstelling tot de reguliere jaarlijkse exposities kan er deze keer niet worden gestemd, ontbreken ook de audiovisuele series en zal er geen kinderjury zijn.

Openingstijden

De openingstijden van de foto expositie zijn op zaterdag 2 oktober tussen 13:00 en 18:00 uur, terwijl de deuren van het gemeentehuis aan Buiten de Veste op de zondag tussen 11:00 en 16:00 uur open staan.