Fotoclub Steenbergen 57

Fotoclub Steenbergen bestaat 40 jaar en vooruitlopend op de tentoonstelling waarmee dit jubileum op zondag 20 november wordt gevierd, heeft KijkopSteenbergen.nl de leden gevraagd om hun favoriete werk alvast op deze website te exposeren. Aan dat verzoek werd met plezier gehoor gegeven, met als resultaat een ‘tijdsbeeld’ van lokaal en regionaal fototalent dat de moeite van het bekijken meer dan waard is.

Hans Seuters

Mijn voorkeur blijft bij de zwartwit-fotografie. Bij een bezoek aan het dierenpark Pairi Daiza in België in 2015 zag ik deze reuzenotters lekker bij elkaar liggen in een verblijf met daglicht. Het diffuse licht in combinatie met zwartwit resulteerde in deze opname. Op het moment dat ik de ontspanner afdrukte, zag ik de foto precies voor me zoals het eindresultaat.