Fotoclub Steenbergen 28

Fotoclub Steenbergen bestaat 40 jaar en vooruitlopend op de tentoonstelling waarmee dit jubileum op zondag 20 november wordt gevierd, heeft KijkopSteenbergen.nl de leden gevraagd om hun favoriete werk alvast op deze website te exposeren. Aan dat verzoek werd met plezier gehoor gegeven, met als resultaat een ‘tijdsbeeld’ van lokaal en regionaal fototalent dat de moeite van het bekijken meer dan waard is.

Galerij – Alida Zoon

Met een collega-fotograaf op pad om foto's te maken van dreigende luchten in de omgeving van het Veluwemeer.

Onderweg zien we een bord met de aanduiding Mediapark/Beeld en Geluid. We zijn hier beiden nog nooit geweest en besluiten om daar verandering in te brengen.

We vergapen ons aan de prachtige buitenkant van het gebouw.

Eenmaal binnen raak ik in de ban van de entree. Deze bestaat uit een galerij vanwaar je naar beneden kunt kijken. De achterzijde bestaat uit een muur van blauwgrijze stenen met rode luikjes.

Wat een prachtig onderwerp om te fotograferen! Dus ook héél veel foto's gemaakt.

Binnen zien we onze jeugd aan ons voorbij trekken (we zijn de 60 gepasseerd!). De familie Doorsnee, Swiebertje, Toppop, Ivanhoe, Rikki en Slingertje, Pipo de Clown etc. etc. Heerlijk!

Na de lunch weer op pad voor de dreigende luchten. We belanden in Spakenburg.

Er is markt en het is gezellig druk. Er zijn veel vrouwen in klederdracht.

De dag loopt ondertussen ten einde en nadat we nog een tijdje aan de waterkant tevergeefs op de dreigende luchten hebben gewacht besluiten we om huiswaarts te keren.

Andere keer beter.