Fotoclub Steenbergen 10

Fotoclub Steenbergen bestaat 40 jaar en vooruitlopend op de tentoonstelling waarmee dit jubileum op zondag 20 november wordt gevierd, heeft KijkopSteenbergen.nl de leden gevraagd om hun favoriete werk alvast op deze website te exposeren. Aan dat verzoek werd met plezier gehoor gegeven, met als resultaat een ‘tijdsbeeld’ van lokaal en regionaal fototalent dat de moeite van het bekijken meer dan waard is.

Boet van Dulmen – Hans Seuters

In 1985 heb ik de legendarische Boet van Dulmen (Antonius Pius Maria van Dulmen) vast kunnen leggen tijdens de TT in Assen. Hij was samen met Wil Hartog (De Witte Reus) een Nederlands topcoureur in de 500 CC klasse. Deze foto was één van mijn introductiefoto’s toen ik lid werd van Fotoclub Steenbergen in 1987. Met nog een paar foto’s heb ik mij voorgesteld en laten zien wat ik zoal had gedaan. Deze foto heeft ook in 1988 op de voor mij eerste tentoonstelling gehangen. Daar begon mijn lange periode van lidmaatschap van de fotoclub.