Formido heropend in tijdelijke winkel

STEENBERGEN – Precies een maand nadat Formido Steenbergen noodgedwongen haar deuren moest sluiten, heeft de bouwmarkt deze week een tijdelijke winkel geopend aan de Koperslagerij 8-10 op bedrijventerrein Reinierpolder II.

De zaak aan de Zeelandweg Oost werd in het Pinksterweekeinde zwaar getroffen door een onweersbui en mocht uit veiligheidsoverwegingen niet meer open.

Een aanmerkelijk deel van de inventaris kon nog wel op tijd veilig worden gesteld. Het bedrijfspand kan worden hersteld, zo is inmiddels duidelijk, maar naar verwachting tot eind van het jaar blijft Formido gevestigd aan de Koperslagerij, waar de afgelopen weken een leegstaand magazijn van 1500 m² – met vereende krachten – een compleet uitgerust winkel werd ingericht. Inclusief voorzieningen zoals een verhuur- en zaagservice, alsook de verkoop van tuinhout en gasflessen.

Vestigingsmanager Eric Davies: ,,Het is ongelofelijk met wat voor een inzet en energie iedereen ons heeft geholpen. Onze eigen medewerkers voorop, maar ook mensen van de Formido-organisatie, leveranciers en dienstverleners. Ook waren we erg blij met de behulpzame houding van de gemeente en andere instanties.’’

Ter gelegenheid van de ‘heropening’, geldt bij de bouwmarkt een kortingsactie, waarvoor alle inwoners van Steenbergen een leaflet met coupons in de bus krijgen. Daarnaast zijn in de winkel zelf nog aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Na de bouwvak volgt bovendien een parking-sale.