Foodtruck-festival Welberg eindigt zonder food

WELBERG – Het Foodtruck-festival dat de stichting Ontspanning Voor Welberg afgelopen zaterdag organiseerde, is bijna ten onder gegaan aan het eigen succes.

Ruim vijfhonderd bezoekers brachten een bezoek aan het smakelijke evenement. Dit aantal combineerde echter slecht met de drie foodtrucks die op het laatste moment afzegden, vermoedelijk vanwege de slechte weersvoorspellingen. Het weer was echter prima en het publiek stroomde toe waardoor de voorraden van de vier resterende deelnemers sneller slonken dan verwacht. Daardoor moest er uiteindelijk teruggevallen worden op een frietje uit de frituurpan van partycentrum De Duiventoren waar het festival werd georganiseerd. Dit alles mocht de pret echter niet drukken. De sfeer bleef gemoedelijk en gezellig, mede dankzij de tomeloos enthousiaste inzet van de deejay van het ‘Disc-o-rama Living Jukebox Singlefeest’ die de bezoeker zelf de muziekkeuze liet bepalen aan de hand van een uitgebreid assortiment vinyl.

Gezien het succes van het festival is er voor de organisatie geen twijfel mogelijk: volgend jaar nog een keer, maar dan met voldoende eten en drinken.

Foto’s: Thomas Weezenbeek©Steenbergse Courant
Door: Dasja Abresch