Fietstocht van ‘Team Ruben’ vanwege Ride4Kids

DINTELOORD – In samenwerking met café ’t Veerhuis organiseert het Dinteloordse team Ruben deze zaterdag – 19 mei – een fietstocht om geld bijeen te brengen voor deelname aan een fietstocht door de Pyreneeën in het kader van Ride4Kids. Ook deze fietstocht is bedoeld om geld in te zamelen dat rechtstreeks gaat naar onderzoek naar stofwisselingsziekte.

De fietstocht van ‘Team Ruben’ start in Bruinisse en voert via Brabant, Hoeksewaard en Goeree Overflakkee terug naar het startpunt. Aanmelden gebeurt in café ’t Veerhuis en er wordt gestart tussen 9:00 en 11:00 uur. Er zijn twee afstanden: 85 en 120 kilometer. Bij de start staat voor alle deelnemers koffie of thee klaar, aangevuld met een Zeeuwse bolus. Onderweg kunnen de deelnemers gebruik maken van 2 verfrissingsposten en er is een uitgebreide lunch in Restaurant Dintelmond bij Heijningen.

Lopend buffet en muziek

Na afloop van de fietstocht is er gelegenheid om te douchen en volgt een gezellig samenzijn met livemuziek van de band ‘Back on Track’. Vanaf 17:00 uur kunnen de fietsers ook nog genieten van een lopend buffet. Het inschrijfgeld voor deze activiteit bedraagt 22,50 inclusief het buffet. Wie alleen deel wil nemen aan de tourtocht zelf – dus zonder buffet – betaalt 10 euro. Inschrijven kan door een mailberichtje te sturen naar: teamruben4k@gmail.com. Wel graag naam, woonplaats, telefoonnummer vermelden en aan welke afstand wordt deelgenomen. Ook aangeven of gekozen wordt voor de fietstocht met buffet of zonder. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL57 INGB 0004 617 746 ten name van H.C. Mackloet, onder vermelding van Ride4kids. Meer informatie is te vinden op: www.ride4kids.nl.