Feijenoord Soccer Camp in ‘meivakantie’ bij vv Steenbergen

Op woensdag 28 en donderdag 29 april a.s. zal er op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen door de Rotterdamse voetbalvereniging Feijenoord, in samenwerking met v.v. Steenbergen, een Feijenoord Soccer Camp worden georganiseerd. Eerder stond dit voetbalkamp gepland op 22 en 23 oktober vorig jaar maar kon toen helaas geen doorgang vinden in verband met de maatregelen die toen van kracht waren vanwege het corona virus. Op dit moment zijn die beperkingen helaas nog steeds van kracht maar de organisatoren hopen dat het eind april weer wel mogelijk zal zijn om dit zogenaamde Soccer Camp te laten plaatsvinden.
Omdat de scholen in de week van 26 t/m 30 april een vakantieweek hebben gepland is gekozen voor 28 en 29 april.

Trainen als een Feijenoord speler

Tijdens Feijenoord Soccer Camps trainen de deelnemende kinderen 2 dagen lang als een echte Feijenoord speler onder leiding van ervaren Feijenoord trainers. Ze leren hoe het is om op de Feijenoord manier te trainen en leven en trainen 2 dagen lang als een echte voetbalprof.
Feijenoord Soccer Camps zijn toegankelijk voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Keepers zijn ook welkom om deel te nemen.
Afhankelijk van de animo wordt getracht keepers eenmalig een aparte training aan te bieden gedurende het Soccer Camp.Verder werken de deelnemende keepers het reguliere trainingsprogramma af.

Dagprogramma

Een dag op het Feijenoord Soccer Camp duurt van 9 tot 16.00 uur en ziet er als volgt uit:
Welkom – Warming up – Training – Drinkpauze – Training – Lunch en vrije tijd – Training – Drinkpauze – Training – Afsluiting

Deelnemers aan het Soccer Camp krijgen onder andere: Training van tenminste één oud-speler van Feijenoord 1 – Feijenoord Soccer Schools -tenue van Adidas (shirtje en broekje) – Feijenoord-bidon. Elke dag voldoende drinken en een lunch. Een officieel deelnamecertificaat – Een Feijenoord bal.

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname aan het Feijenoord Soccer Camp bedragen € 156.00 per persoon. Bij eerdere deelname aan een Soccer Camp van Feijenoord of bij lidmaatschap van de Feijenoord Junior club Kameraadjes geldt een korting van 5%.
Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% vanaf het 2e deelnemende kind.
Inschrijven om deel te nemen op woensdag 28 en donderdag 29 april is vanaf heden mogelijk via de website van v.v. Steenbergen: www.vvsteenbergen.nl

[ Door John Rommers ]
foto: In 2019 werd er ook een succesvol soccer camp georganiseerd.
foto: Mark Koenraadt ©