Feestelijk Jaarconcert van 170-jarige muziekvereniging Volharding

STEENBERGEN – Het 21ste jaarconcert van Volharding, op zaterdag 13 en zondag 14 december aanstaande, heeft een extra feestelijk tintje vanwege het 170-jarig bestaan van de Koninklijk Erkende Muziekvereniging. Niet zo vreemd dus dat als titel voor ‘Let’s Party!’ is gekozen.

De uitvoering van zaterdagavond begint om 19.30 uur, zondagmiddag is het publiek vanaf 14.00 uur welkom in de tot muzikaal feestpaleis omgetoverde sporthal van ’t Cromwiel. Zoals gebruikelijk komen alle geledingen van de jubilerende muziekvereniging in de spotlights te staan en daarnaast zijn er weer de nodige gastoptredens. Onder anderen van Roosje Hendrickx en Cathelijn Wanrooy; de hoofdrolspeelsters van de laatste producties van de Bergse Operette Vereniging.

‘Volhardingkind’ Junior Huigen geeft een trombonesolo ten beste, Kyare de Groot (10) zingt tijdens het optreden van de Muziekmaten en bij JONG Volharding treden de jeugdige zangeressen Femke Flikweert (14) en Jenna van der Steen (15) voor het voetlicht.

Zondagmiddag is er speciale aandacht voor de leerlingen van de schoolorkesten die dankzij het Volharding-project Spelenderwijs zijn ontstaan. Dansschool Brouwersgast zet de mega-partyhit ‘Let’s Get Loud’ van Jennifer Lopez extra luister bij en om het spektakel compleet te maken zijn er zowel binnen als buiten acts te bewonderen van Triquetra Fireshows.

Kaarten à 8 euro per voorstelling of 10 euro voor beide optredens zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera De Gilles in de Kaaistraat en ook aan de zaal worden nog kaarten verkocht.

Voor nadere informatie: www.volhardingsteenbergen.nl