FC Cromwiel gaat op in vv Steenbergen

STEENBERGEN – De teams van FC Cromwiel voetballen met ingang van het nieuwe seizoen onder de vlag van vv Steenbergen. FC Cromwiel houdt daardoor op te bestaan en vv Steenbergen krijgt er een nieuwe tak van sport bij.

Reden van de samenvoeging is dat de huidige kartrekkers bij FC Cromwiel kiezen voor een bredere basis om de continuïteit te waarborgen. Al enige seizoenen had de zaalvoetbalvereniging moeite met het vinden van bestuursleden. Na gesprekken met vv Steenbergen en een verkenning door Rick Musters is besloten dat deze samen met Remco van der Riet en een nog te benoemen derde lid de zaalvoetbalcommissie gaat vormen, een autonoom onderdeel van vv Steenbergen.

Vrijdagavond blijft vaste speelavond

“De teams kwamen over het algemeen al uit de in de blauw-witte clubkleuren, de komende seizoenen zal langzaam maar zeker het logo van V.V. “Steenbergen” op de tenues verschijnen. In de praktijk zal er voor de teams niet veel wijzigen, ze blijven waarschijnlijk in dezelfde klasse spelen en de vrijdagavond zal de vaste speelavond blijven”, zo laat Jasper van Tilburg van vv Steenbergen weten. Wie vragen heeft kan deze altijd stellen via het mailadres: zaalvoetbal@vvsteenbergen.nl.