Fans kunnen met Overload mee naar Extase

STEENBERGEN – Classic rockband Overload uit Steenbergen en Nieuw-Vossemeer timmert aardig aan de weg, zo blijkt wel uit het feit dat de formatie steeds vaker en verder van huis mag optreden. Een mooi hoogtepunt belooft het optreden te worden dat de groep op zondag 27 maart (Eerste Paasdag) ten beste gaat geven in Extase, dé plek voor live muziek in Tilburg.

Overload zal daar dan om 16.00 uur aantreden en de leden van de band hopen daarbij zoveel mogelijk fans uit Steenbergen en omgeving aan te treffen in de zaal. Om het de liefhebbers zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Overload een bus geregeld, die bij voldoende belangstelling vanuit Nieuw-Vossemeer en Steenbergen naar Tilburg zal rijden, en weer terug natuurlijk.

De entree voor het optreden is gratis, voor de busreis zal een bescheiden vergoeding worden gevraagd. Aanmelden kan tot 1 februari door een WhatsApp- of SMS-bericht te sturen naar 06-31653843 of een persoonlijk berichtje te sturen via de Facebookpagina (Overload ClassicRock) van de band. In beide gevallen met vermelding van je emailadres.