F4 vv Steenbergen opnieuw kampioen

STEENBERGEN – Uitzinnig van vreugde keerden de spelers, begeleiders en meegereisde ouders/supporters zaterdag terug van de uitwedstrijd tegen Vivoo F1 in Huijbergen, die de F4-pupillen van vv Steenbergen moesten winnen om zich voor de tweede keer achter elkaar kampioen te mogen noemen.

De jongens van trainer Patrick Kerp en coach Marco Krijntjes zegevierden met 1-3 en vierden de titel vervolgens uitgebreid met een rondrit op de welbekende platte kar en frietjes met snacks in de kantine van het sportpark in Steenbergen, waar voorzitter Wim Roovers de kampioenen uiteraard met het grootst mogelijke plezier huldigde. Lucas van de Meeberg, Robin Plasmans, Tycho Meijer, Koen Krijntjes, Jarno Klostermann (keeper), Thijs van Brummen, Finn Hagens, Tim van Hassel, Ryan Pieterse en Tristan Kerp waren, dat moge duidelijk zijn, de koning te rijk.

Dit is een bericht in de rubriek Uw KijkopSteenbergen

Ook úw bijdragen hiervoor zijn van harte welkom via redactie@kijkopsteenbergen.nl

Familiefoto’s, (huwelijks)jubilarissen, Abrahams en Sarah’s, mooie kiekjes uit de verschillende kernen van Steenbergen, geboortes, (bijzondere) huisdieren, (sport)activiteiten, feestelijkheden: u kunt het allemaal delen met de vele duizenden bezoekers van deze website!

Vermeld altijd uw volledige naam, woonplaats en verdere contactgegevens.

(De redactie bepaalt uiteindelijk of uw inzending voor publicatie in aanmerking komt).