Extra lange winterspecial SLOS met interessante terugblik

STEENBERGEN – Peter van Langerak en Mark van de Broek stelden een extra lange winterspecial samen die op eerste, tweede en derde kerstdag uitgezonden wordt op SLOS TV. Ze hebben een extra lange special gemaakt die terugblikt op activiteiten in de gemeente Steenbergen. De beelden en filmpjes gaan terug van recent tot het jaar 2005.

 “Er waren geen activiteiten in de stad dit jaar”, zegt Peter van Langerak, “Maar gelukkig hebben we de foto’s en filmpjes nog, van recent tot zelfs terug naar 2005. We blikken terug naar Kerstmarkten, Kerstactiviteiten, lokale (muzikale) talenten en diverse artiesten uit binnen en buitenland”.

“We hebben genoeg materiaal kunnen vinden”, zegt Mark van de Broek “En het is juist in deze dagen leuk om terug te kijken en hierdoor leuke herinneringen thuis op te halen”.

Humor

De 2 makers beloven een stemmige uitzending, waar ook de humor niet zal ontbreken.
In deze winterspecial worden al kernen kort aangedaan met een bijdrage uit het verleden en de programmamakers zijn er zelfs in geslaagd om ook de Kerstman voor de camera te krijgen. De special wordt uitgezonden op eerste, tweede en derde Kerstdag, steeds van af 13 uur tot middernacht.