Extra lange weekendafsluiting knooppunt Markiezaat

REGIO – Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A4 tussen de Belgische grens en knooppunt Markiezaat. Hierdoor is de A4 vanaf de Belgische grens tot knooppunt Markiezaat komende vanuit België richting Bergen op Zoom én Vlissingen afgesloten van vrijdag 9 april 21.00 uur tot dinsdag 13 april 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 45 minuten.

Het verkeer komende vanuit Antwerpen in de richting van Bergen op Zoom/Vlissingen wordt als volgt omgeleid: via de E19/A16 vanuit Antwerpen richting Breda en vervolgens ter hoogte van knooppunt Princeville over de A58 richting Bergen Op Zoom/Vlissingen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.
Rijkswaterstaat verzoekt weggebruikers dringend een bijdrage te leveren aan de veiligheid van wegwerkers én henzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden is er een pagina van de geplande werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. Bellen kan ook via de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).