Extra activiteiten ter ere van 45ste Kleine Tour

STEENBERGEN – Het negende lustrum van de Kleine Tour wordt, in de week van 11 t/m 16 augustus, luister bij gezet met een aantal extra activiteiten: een vossenjacht op maandagmiddag, een gezamenlijk ontbijt voor alle rennertjes, ploegleiders en medewerkers op dinsdagochtend, woensdagmiddag staat er een groot jubileumspel op het programma.

Dit laatste evenement voltrekt zich op het sportpark in Stampersgat; een bekende rustplaats voor de Kleine Tour, die deze zomer dus voor de 45ste keer verreden wordt.

Ook het eerste wedstrijdonderdeel, de koppelkoers na de officiële opening op maandagavond, krijgt vanwege het jubileum een iets ander karakter. En zo zal ook aan de slotetappe op zaterdag een extra feestelijk tintje worden gegeven, aldus de Stichting Kleine Tour Steenbergen.

De organisatie heeft niettemin besloten dat alle reguliere wedstrijdelementen gewoon doorgang moeten vinden. Dinsdagochtend wordt er zodoende weer gesprint in de Acacialaan, woensdagmorgen de eerste behendigheidsrit in de Oudlandsestraat, donderdagavond de tijdrit in het stadscentrum, vrijdagmorgen de cyclocross op het sportpark aan de Seringenlaan en zaterdagochtend de tweede behendigheidsrit in de Oudlandsestraat.

Alle prijsuitreikingen vinden wederom plaats op de Markt.