Expositie fotoclub Brabantse Wal

STEENBERGEN – Op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart houdt fotoclub Brabantse Wal haar jaarlijkse expositie in de Maria Regina school. Dan zullen ruim 100 foto’s worden tentoongesteld en is er een mini-expositie van foto’s die zijn gemaakt door leerlingen van groep 8 van deze school.

Drie vakfotografen, t.w. Herman de Pagter, André Roosenburg en Arend van den Heuvel, zullen voorafgaand aan de opening een jurering doen.
Bezoekers kunnen (onder het genot van een gratis kopje koffie/thee/fris) stemmen op de foto’s van zowel de fotoclub als van de mini-expositie.
Vast onderdeel op de expositie is de ‘Rode draad’ en ook dit jaar is er weer een mini-expositie van foto’s die gemaakt zijn door de leerlingen uit groep 8 van de Maria Regina basisschool. Zij hebben het thema “duurzaamheid” als opdracht meegekregen.

Audio Visuele presentatie

Om de bezoekers te laten zien, waar de fotoclub zich zoal mee bezig houdt, is er een Audio Visuele presentatie met foto’s die gemaakt zijn tijdens  uitstapjes en van opdrachten in het afgelopen jaar.
Zondag 22 maart worden rond 17.30 uur de winnaars van de vakjury- en van de publieksprijs bekend gemaakt. De bekendmaking van de winnende foto van de mini-expositie gebeurt op een latere datum op de school.
Openingstijden van de fotoexpo zijn op zaterdag 21 maart tussen 14:00 en 18:00 uur en op zondag 22 maart tussen 12:00 en 18:00 uur. De toegang is gratis.
De Maria Regina is gevestigd in gebouw ‘Het Podium’ aan de Waterlinie 1 in Steenbergen.